Blog

Programma 2022

De mindfulness training heeft acht bijeenkomsten van 2 uur.
De inhoud van de training is de officiële MBSR/MBCT training.

Als je nog nooit aan meditatie hebt gedaan is dat niet erg. Het beeld dat de media van meditatie weergeven komt niet overeen met mindfulness meditatie van de training. Een open houding is belangrijk, dan kan het niet mislukken! 
Tijdens de bijeenkomsten bespreken we welke dingen je tijdens het oefenen bent tegengekomen. Je wisselt ook ervaringen uit met andere deelnemers. De nadruk ligt daarbij op oefenen; het is immers geen praat- of therapiegroep.
De bijeenkomsten zullen een veilig karakter hebben. Als je een keertje minder aan oefenen bent toegekomen of je op een moment meer behoefte hebt aan luisteren is dat ok. Niets moet.

Leren mediteren begint bij de basistechnieken. In de cursus worden meditatieoefeningen toegepast die het mediteren makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Naast het tot rust brengen van de ademhaling worden met behulp van een geleide meditatie of stilte meditatie, visualisaties en positieve affirmaties de gedachtegang tot rust gebracht. In deze cursus wisselen we meditatie af met mindful bewegen/mindful yoga oefeningen.
Een meditatiecursus betekent ook wekelijks jezelf een moment gunnen om alle hectiek van de dag achter je te laten om (diepere) rust en ontspanning te ervaren.

Kosten: € 80,=

Het nieuwe jaar goed beginnen?
Schrijf je dan ook in voor de supergezellige mindfulness workshop!

We gaan bewegen, mindful yoga oefeningen doen, lekker ‘springen”, een beetje moe maken, en heerlijk ontspannen.
Ook ga je een hartenwens voor jezelf tekenen en nog andere leuke dingen doen.
Natuurlijk verklappen we niet meteen alles, anders is het geen verrassing meer
.

Kosten: € 20,= p.p. (Inclusief een leuk cadeautje.)