Personal coaching

Personal coaching richt zich op het vergroten van zelfkennis, op je gedrag, je kwaliteiten, je overtuigingen en kernwaarden. Bijvoorbeeld op privé gebied of op werkgebied. Een belangrijk onderdeel van coaching is het zichtbaar maken en doorbreken van ingesleten overtuigingen en patronen. Dit gebeurt in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect.

In ons eerste gesprek gaan we jouw doelstellingen bepalen die je met coaching wilt bereiken. Ik luister, observeer en pas de coaching precies aan op jouw behoeften. Het uitgangspunt is om het beste uit jezelf te halen en jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Als coach bied ik je een luisterend oor en zorg ervoor dat jij je vrij voelt om jouw problemen te bespreken. In tegenstelling tot psychosociale therapie, spoor ik je direct aan tot actie. Bij coaching ligt de focus op het opdoen van succeservaringen, gedragsveranderingen in werking zetten, gedachten onderzoeken en het veranderen van de omgeving. De doelen die je wilt bereiken, worden vastgelegd in een haalbaar plan.

coaching

sessie
€78
75/1 uur
  • Gemiddeld 5 - 8 gesprekken
  • Thuisopdrachten kunnen onderdeel zijn
  • Coaching aangepast naar jou, je vraag en doelstelling
  • Het gesprek is de kern van het proces
  • Steenbakkerstraat 70, Panningen

coaching mogelijkheden

werkwijze coaching

Tijdens de coaching sessies kan ik gebruik maken van één of meerdere technieken, zoals: