10 jaar Sensus

Praktijk Sensus Panningen bestaat 10 jaar

Het lijkt nog zo kort geleden en toch bestaat mijn praktijk dit jaar alweer 10 jaar. (juni 2023) 
Een feestelijk moment natuurlijk!
Met trots en een warm gevoel kijk ik dan ook terug op de afgelopen jaren waarin ik vele mindfulness trainingen, coaching- en counseling trajecten heb verzorgd. Ooit begonnen in het voormalig gemeentehuis in Meijel waar ik over een bijzondere ruimte beschikte, namelijk de voormalig burgemeesterskamer. Een hele bijzondere werkplek en tevens ook een fijne startperiode van Praktijk Sensus.

Toen ik in 1982 mijn werkzame leven in de gezondheidszorg startte kon ik nog niet bedenken dat ik ooit als therapeut, coach en trainer, voor mezelf zou beginnen. Tot op de dag van vandaag voelt dat als een inspirerende, uitdagende en waardevolle keuze.

Opleiding communicatie en psychologie

In 2009 begon ik aan de HBO opleiding: Communicatie en Psychologie en slaagde hiervoor in 2013, met lof.
(“Believe you can, and you are halfway there.” This quote by Theodore Roosevelt is one of my favorite motivational quotes”.

Ik hoor nog verschillende mensen uit mijn directe omgeving zeggen: ‘ga je nu nog, op deze leeftijd een HBO opleiding volgen”? Wat denk je daar nog mee te bereiken? Tja…haha….ik was vast beraden, en niets of niemand kon me daar vanaf houden. Een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. 

Waar sta ik nu en waar wil ik nog naar toe?

De afgelopen jaren heb ik mijn werk als zelfstandig professional bij Sensus gecombineerd met een functie als specialistisch ambulant coach bij Professionals in NAH (niet aangeboren hersenletsel) en als medisch maatschappelijk werkster bij revalidatiecentrum Libra, afd. neurologie, waar ik naast behandeling en begeleiding ook mindfulness trainingen verzorgde.

De komende periode wil ik deze nieuw opgedane kennis en kunde laten terugkomen in de trainingen en in nieuwe programma’s die ik binnen Praktijk Sensus Panningen ga aanbieden.

Ik heb er nu al zin in! 

WELKOM BIJ SENSUS

PRAKTIJK sENSUS pANNINGEN