specifieke voorwaarden

Specifieke voorwaarden trainingen, sessies en workshops
Na aanmelding en inlevering van het intakeformulier voor een van de programma’s of sessies bij Sensus, is jouw deelname definitief en jouw plek gereserveerd. Tevens ben je akkoord met de 8 sessies. Data van het 8 weekse training of ’n programma zijn altijd vooraf bekend op deze website. Gelieve daarom vóóraf eerst de data te checken om teleurstelling te voorkomen of onnodig een plek bezet te houden.

Restitutie
Bij afmelding binnen 1 week voor aanvangsdatum van de training bent u verplicht het gehele bedrag te voldoen. Bij afmelding binnen 2 weken voor aanvang van de training ontvangt u de helft van de kosten retour. Afmeldingen die 2 weken vóór de aanvangsdatum van de mindfulness training binnenkomen, krijgen het gehele bedrag retour, minus € 25,= administratiekosten.

Mindfulness is Inclusief
De kosten voor de mindfulness training, zijn inclusief (werk)boek en audiobestanden. Het tarief van de training, workshop, meditatiegroep en stilteochtend dien je voor aanvang van de (eerste) bijeenkomst te voldoen. Indien gewenst is gespreid betalen van de training mogelijk. Overleg dit vóóraf met de trainer.

Wij respecteren de richtlijnen van de Nederlandse overheid als het gaat om corona en werken sowieso niet met grote groepen.

Mocht je bij de aanmelding al weten dat je op ’n bepaalde datum verhinderd bent, bespreek dit dan vóóraf met de therapeut/trainer. Zij kan dan vaak iets regelen. Mocht je tijdens een groepsbijeenkomst een sessie mislopen, dan kun je deze sessie tegen bijbetaling van € 15,= individueel inhalen. Van te voren aanmelden per mail is verplicht. Dit geldt voor alle activiteiten!