Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Coaching


Wat houdt het in? Hoe gaan we te werk?


De coaching richt zich zowel het vergroten van zelfkennis, op je gedrag, je kwaliteiten, je overtuigingen en kernwaarden. Bijvoorbeeld op privé gebied of op werkgebied. Een belangrijk onderdeel van coaching is het zichtbaar maken en doorbreken van ingesleten overtuigingen en patronen. Dit gebeurt in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect.

lm

In ons eerste gesprek gaan we jouw doelstellingen bepalen die je met coaching wilt bereiken. Ik luister, observeer en pas de coaching precies aan op jouw behoeften. Het uitgangspunt is om het beste uit jezelf te halen en jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.


Tijdens de coaching sessies kan ik gebruik maken van één of meerdere technieken, zoals: rationeel emotieve technieken (RET), transactionele analyse (TA), oplossingsgericht coachen, provocatief coachen, ACT 
coaching  (acceptance and commitment therapy) en mindfulness technieken. 
op

Tijdens onze gesprekken en via thuisopdrachten, ga jij aan de slag met je coachvraag. De coaching techniek of coaching methode waarmee ik werk is afhankelijk van jou, je vraag en je doelstellingen. Hoe wij ook variëren, het gesprek vormt altijd de kern van het proces. Het coaching traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 8 gesprekken.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


(
Coaching gesprekken worden niet vergoed door zorgverzekeraars.)