Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Mindfulness training volwassenen

De training voor volwassenen bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten met een vaste groep deelnemers.
De 8 bijeenkomsten duren 2 uur en zijn de leidraad voor de opbouw van de training. Een aantal weken na het afsluiten van de training kun je ook deelnemen aan een terugkombijeenkomst. Je leert tijdens de mindfulness training verschillende aandachtoefeningen. Ook bespreken we het huiswerk en de verschillende thema’s rondom mindfulness.

Mindfulness bij Sensus te Peel en Maas

Je doorloopt een ervaringsgericht leerproces. Mindfulness draagt bij aan meer rust in je hoofd, een beter concentratievermogen en geeft meer inzicht in eigen functioneren. Een groot deel van het aanleren van de vaardigheden gebeurt thuis bij het doen van de oefeningen. Je krijgt audiobestanden en een werkboek mee om thuis aan de slag te gaan. Het is hiervoor van belang dat je dagelijks tijd vrij maakt om de aandacht te kunnen trainen.

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Door in kleine groepen te werken ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding. Bij aanmelding is er een telefonische of persoonlijke kennismaking en gelegenheid voor het bespreken van vragen en opmerkingen.
Data en locatie zijn van te voren bekend en staan onder tabblad “Agenda”. (Voor tarieven zie tabblad “Tarieven en vergoedingen”.) Ook bij twijfel of vragen over deelname kun je vrijblijvend contact opnemen. Advies: draag a.u.b. makkelijk zittende kleding. Meebrengen: evt. fleecedekentje en ‘n flesje water.


Privé sessies zijn ook mogelijk. De individuele training duurt 1 uur per sessie. Een training met 2 of 3 personen duurt anderhalf uur per sessie. Data en tijdstip gaan bij een individuele training in overleg.