Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Aanbod 2018

Mindfulness workshop

Introductie mindfulness

Mindfulness 8 weekse basistraining

Voor volwassenen                   ( zie PDF folder)

Mindfulness vervolgtraining (individueel)
6 weken; ‘mindfulness & communicatie’

Voor volwassenen

Individuele mindfulness basistraining

                                              (zie PDF folder)

A.C.T basistraining

Voor psychologische flexibiliteit

Mindfulness 6 weekse basistraining Kids

Voor kinderen                           (zie PDF folder)     

Mindfulness in company

Voor bedrijven en organisaties    (zie PDF folder)  

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die de kwaliteit van zijn/haar leven wil verbeteren. Als je bijvoorbeeld specifieke klachten hebt, maar ook voor mensen zonder specifieke klachten die op zoek zijn naar een goede balans tussen bijvoorbeeld werk (of studie) en privé. Daarnaast helpt mindfulness flexibiliteit, concentratie- en prestatievermogen te verbeteren.AOT Senus pvs.jpg 3

Inhoud van de mindfulness (basis)training:

De training voor volwassenen bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten met een vaste groep deelnemers. De 8 bijeenkomsten duren 2 uur en zijn de leidraad voor de opbouw van de training. Een aantal weken na het afsluiten van de training kun je ook deelnemen aan een terugkombijeenkomst. Je leert tijdens de mindfulness training verschillende aandachtoefeningen. Ook bespreken we het huiswerk en de verschillende thema’s rondom mindfulness. Je doorloopt een ervaringsgericht leerproces. Mindfulness draagt bij aan meer rust in je hoofd, een beter concentratievermogen en geeft meer inzicht in eigen functioneren.
Een groot deel van het aanleren van de vaardigheden gebeurt thuis bij het doen van de oefeningen. Je krijgt audiobestanden en een werkboek mee om thuis aan de slag te gaan. Het is hiervoor van belang dat je dagelijks tijd vrij maakt om de aandacht te kunnen trainen. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Door in kleine groepen te werken ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding. Bij aanmelding is er een telefonische of persoonlijke kennismaking en gelegenheid voor het bespreken van vragen en opmerkingen. Ook bij twijfel of vragen over deelname kun je vrijblijvend contact opnemen.
Advies: draag a.u.b. makkelijk zittende kleding. Meebrengen: Badlaken en flesje water.

Privé sessies zijn ook mogelijk. De individuele training duurt 1 uur per sessie. Een training met 2 of 3 personen duurt anderhalf uur per sessie. Data en tijdstip gaan bij een individuele training in overleg.

De verkorte mindfulness basistraining komt overeen met de 8 weekse training. Wel krijg je bij deze training meer thuisopdrachten mee.