Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Mindfulness meditatie in beweging

Aandacht voor lichaam en geest en ervaren hoe ze elkaar beïnvloeden! Daarom is het goed, en ook gewoon prettig, om regelmatig bewust stil te staan bij jezelf. Zodat je weer gaat voelen wat echt ontspannen eigenlijk is.
MF 55

Mindfulness meditatie in beweging! Contact maken met wat er nu is? Hoe voelt je lichaam? Wat heb je nu nodig? Wat kun je loslaten?
Bewegen van doen naar zijn. Een adempauze voor lichaam en geest waardoor je je meer ontspannen en energieker gaat voelen. In deze lessen worden houdingen uit mindful bewegen gecombineerd met ademoefeningen en meditaties uit de mindfulness traditie. Het is vooral een kwestie van ervaren.
Daarom is een eerste (proef)les € 5,= én vrijblijvend. Daarna zijn de lessen slechts € 8,= per les.
We oefenen telkens in een blok van 10 lessen waarbij ook alle mindfulness thema's aan bod komen. Probeer het eens en ervaar zelf wat het voor je doet.
Tijdens de oefeningen schakel je vanzelf naar rust, betere aandacht en concentratie, minder piekeren, minder onrust, meer in het huidige moment en genieten!

Bij voldoende aanmeldingen starten we op maandag 7 januari 2019: elke maandag van 19.30 - 20.30 uur in Panningen. Je betaalt € 80,= voor een blok van 10 lessen. Data zijn van te voren bekend. Je mag deze 10 lessen binnen 12 weken afnemen. Deze wekelijkse les is een mooie manier om mindfulness te onderhouden! Ook als je geen specifieke ervaring hebt met mindfulness of meditaties, ben je van harte welkom!

oefenruimte Panningen
 
(Grote, moderne oefenruimte in Panningen met vloerverwarming.)