Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Mindfulness meditatie in beweging

Aandacht voor lichaam en geest en ervaren hoe ze elkaar beïnvloeden! Daarom is het goed, en ook gewoon prettig, om regelmatig bewust stil te staan bij jezelf. Zodat je weer gaat voelen wat echt ontspannen eigenlijk is.
MF 55

Mindfulness meditatie in beweging! Contact maken met wat er nu is? Hoe voelt je lichaam? Wat heb je nu nodig? Wat kun je loslaten? Bewegen van doen naar zijn. Een adempauze voor lichaam en geest waardoor je je meer ontspannen en energieker gaat voelen.
In de mindfulness bewegings- en meditatielessen worden houdingen uit mindful bewegen gecombineerd met ademoefeningen en met meditaties uit de mindfulness traditie. Het is vooral een kwestie van ervaren. Daarom is een eerste (proef)les € 5,= én vrijblijvend. Daarna zijn de lessen slechts € 7,50 per les.
We oefenen telkens in een blok van 10 lessen waarbij ook alle mindfulness thema's aan bod komen. Probeer het eens en ervaar zelf wat het voor je doet.
Vanaf 29 maart 2018: elke donderdag van 19.30-20.30 uur in Panningen.
Tijdens de oefeningen schakel je vanzelf naar rust, betere aandacht en concentratie, minder piekeren, minder onrust, meer in het huidige moment en genieten!

Neem nota: de (proef)les is bedoeld voor leken om kennis te maken met mindfulness meditaties en mindfulness bewegingsoefeningen óf voor diegenen die een training bij Sensus gevolgd hebben. Niet bestemd voor professionals.

oefenruimte Panningen
 
(Grote, moderne oefenruimte in Panningen met vloerverwarming.)