Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Mindfulness meditatie in beweging

MF 55

In deze lessen worden houdingen uit mindful bewegen gecombineerd met ademoefeningen en begeleide meditaties uit de mindfulness traditie.  

Elke week een uurtje voor jezelf waarbij je aandacht hebt voor je binnenwereld. Wat leeft er in jou? Hoe zit je erbij? Wat merk je op? Welke gedachten of gevoelens zijn op de voorgrond? Naast de mindful yoga oefeningen en de meditatie is er ook de gelegenheid om samen een kopje thee te drinken en ervaringen te delen.

Door mindfulness te trainen ontwikkel je het vermogen om op te merken wat zich voordoet in het huidige moment, zonder er direct een interpretatie aan te verbinden of over te oordelen. Mindfulness kan de onvoorspelbaarheid van het leven niet wegnemen, maar je wel bewust maken hoe jij je verhoudt tot deze onvoorspelbaarheid. Door die bewustwording ontstaat er een keuzevrijheid; "hoe wil ik hiermee omgaan"...., "hoe wil ik hier op antwoorden....".

We oefenen telkens in een blok van 10 lessen waarbij ook de mindfulness thema's aan bod komen. Tijdens schoolvakanties is er geen les.
Aanvang: woensdag 22 mei, wekelijks van 19.30 - 20.30 uur in Panningen.
Je betaalt € 80,= voor een blok van 10 lessen. A.u.b. tijdens de eerste les contant betalen. Je mag de 10 lessen binnen 12 weken afnemen.
Deze wekelijkse les is een mooie manier om mindfulness te onderhouden! Ook als je geen specifieke ervaring hebt met mindfulness of meditaties, ben je van harte welkom!

oefenruimte Panningen
 
(Grote, moderne oefenruimte in Panningen met vloerverwarming.)