Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Wat is mindfulness?

Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. "Daar waar je aandacht is, daar ben je". Met mindfulness leef je intenser. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. de
Het leven wordt steeds jachtiger. Alles moet sneller, efficiënter en beter. Wij eisen meer van onszelf. Ook met de komst van tv, computer, mobiele telefoons, iPod's en iPad's, is de hoeveelheid prikkels enorm toegenomen. Het is bijna noodzakelijk om al die prikkels te gaan managen.
Mindfulness helpt om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met stress. Mindfulness zorgt ervoor dat je meer kunt leven vanuit wat echt belangrijk voor je is”. Bron: SeeTrue.

De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die de kwaliteit van zijn/haar leven wil verbeteren. Als je bijvoorbeeld specifieke klachten hebt, maar ook voor mensen zonder specifieke klachten die op zoek zijn naar een goede balans tussen bijvoorbeeld werk (of studie) en privé. Daarnaast helpt mindfulness flexibiliteit, concentratie- en prestatievermogen te verbeteren.   

ONLINE Mindfulness (I.v.m. Covid-19):

Mindfulness sessies en training kun je naast het reguliere aanbod, óók via skype volgen. Het voordeel van mindfulness online is dat je de sessies gewoon vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving kunt volgen. Je hoeft er niet persé de deur voor uit. Het enige wat je nodig hebt is een laptop of tablet met een goede internetverbinding, en een comfortabele stoel, 'n meditatiekussen of bankje. Verder blijft alles hetzelfde. Dat scheelt je in elk geval reistijd en reiskosten en misschien zelf opvang voor de kinderen?  
Zie ook : https://mindfulnesscentrumpanningen.nl/individuele-8-weekse-mindfulness-training-via-skype/

Kosten:

Een online sessie duurt 1 uur. Voor tarieven zie het tabblad: tarieven en vergoeding. Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training is bereikbaar via deze hyperlink: Skype met Sensus onder de Skypenaam: live:.cid.1de30eaf94ce0b5. Dus; waar je ook woont, of je nu vanuit thuis of vanuit je werkplek contact legt, je kunt bij ons altijd terecht voor een online mindfulness training of sessies wanneer het jou past!
                                                   

Mindfulness helpt om:

  • je niet te veel te laten meeslepen in je jachtig bestaan
  • niet alleen te luisteren naar je hoofd, maar ook naar je hart
  • je verstand wijs te gebruiken en je niet door je verstand te laten misbruiken
    ·je concentratie en inzicht te vergroten
  • om te gaan met lastige emoties op een efficiënte eenvoudige manier
  • stapje voor stapje te accepteren wat niet te veranderen is en los te laten wat je achter je moeten laten.

 

hi

 (Zie ook: https://mindfulnesscentrumpanningen.nl/  onderdeel van Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training.)