Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Psychosociale therapie

                   "Elke verandering begint met een andere manier van kijken"


Tijdens psychosociale therapie begeleid ik jou bij stress gerelateerde en psychosomatische klachten. Ik help je om belemmerende patronen inzichtelijk te krijgen en te doorbreken en begeleid jou bij het benutten van ongebruikte mogelijkheden en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Psychosociale therapie is een laagdrempelige manier van praktische, psychologische hulp. Counseling 2We gaan niet zitten graven naar problemen, maar op zoek naar mogelijkheden om je leven vollediger te leven. Het gaat er om dat je kwaliteit van leven verbetert.

Als therapeut heb ik me gespecialiseerd in counseling bij (dreigende) burn-out klachten en stress gerelateerde klachten.

(Counseling / psychosociale therapie valt onder curatieve-/complementaire hulpverlening en word door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat niet van je eigen risico af.)


Het eerste gesprek is bedoeld om kennis te maken met elkaar. We bespreken jouw situatie, je vragen en verwachtingen. Ik leg mijn werkwijze uit en we kijken of en hoe we samen verder gaan. Het eerste half uur wordt beschouwd als intake gesprek en is kosteloos. Het is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.