Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Online therapie & coaching


Online coaching en therapie bestaat al geruime tijd. Het biedt namelijk diverse voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld vanuit je eigen vertrouwde omgeving en vanuit je eigen comfortabele stoel, contact met me leggen op een tijdstip dat jou het beste uit komt. Online hulpverlening scheelt niet alleen reistijd en reiskosten maar het is ook voor iedereen toegankelijk als je een goede internetverbinding hebt.

De afgelopen jaren heb ik inmiddels ruime ervaring opgedaan met coaching en counseling op afstand en heb gemerkt dat het effect van deze therapie en coachingsvorm net zo groot is als wanneer je de gesprekken bij mij in de praktijk volgt.Skype vrouw

Onze gesprekken vinden plaats per Skype wat een gratis programma is. Je kan hiermee, met uitzondering van de kosten voor je internetverbinding, verder zonder kosten een chat, telefoon of videoverbinding maken. Hou er wel rekening mee dat je internetverbinding voldoende capaciteit nodig heeft om het Skype programma goed te laten werken. We maken van te voren via email of telefonisch de afspraak voor het gesprek, en op de afgesproken datum en tijd spreken we elkaar via Skype.

Vergoeding zorgverzekering:

Voor de zorgverzekeraar is het geen probleem dat sessies online gaan. Het gaat immers om de inhoud en kwaliteit van de gesprekken en niet om de manier waarop deze worden aangeboden. Afhankelijk van jouw polis, krijg je vaak een deelvergoeding voor counseling via de aanvullende verzekering onder het kopje psychosociale zorg.

Wat heb je nodig?

Een computer, laptop of tablet
Een goede internetverbinding
Een webcam of (ingebouwde) camera (indien je videocontact wenst)
Speaker en microfoon (ingebouwd of los) of koptelefoon met microfoon
De laatste versie van het programma Skype (gratis te downloaden). Klik hier: Downloaden Skype
Een skype account (gratis aan te maken)

Skype meisjeKosten:

Een online gesprekken duren 45 minuten tot een uur. Voor tarieven zie het tabblad: tarieven en vergoeding.
Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training is bereikbaar via deze hyperlink: Skype met Sensus onder de Skypenaam: live:.cid.1de30eaf94ce0b5

Dus; waar je ook woont, of je nu vanuit thuis of vanuit je werkplek contact legt, je kunt bij ons altijd terecht voor online coaching en counseling wanneer het jou past!


 Skype man