Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training

Online therapie & coaching

Naast de reguliere afspraken biedt praktijk Sensus te Panningen ook online counseling en coaching sessies aan. Dit doen we via een beveiligde videogesprekoplossing die aan de gestelde privacy eisen voldoet. Heel eenvoudig en vanaf elke laptop, pc en tablet of smartphone te gebruiken. Je ontvangt een code om in te loggen en hebt alleen een goede internetverbinding nodig.

Skype vrouw1a
De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan met coaching en counseling op afstand. De ervaring die ik hier mee heb, laat zien dat de effecten van deze therapie en coaching vorm, ongeveer gelijk zijn aan die van reguliere therapieVoordelen van online therapie zijn bijv: laagdrempeligheid, flexibiliteit, geen reistijden en reiskosten en je hoeft de deur niet uit. Nadelen: gemis van face-to-face contact en van non verbale communcatie


Onze gesprekken vinden plaats per ClickDoc Videoconsult. Je kan hiermee, met uitzondering van de kosten voor je internetverbinding, verder zonder kosten een videoverbinding maken (je betaalt alleen voor het consult). Hou er wel rekening mee dat je internetverbinding voldoende capaciteit nodig heeft om de verbinding goed te laten werken. We maken van te voren via email of telefonisch de afspraak voor het gesprek, en op de afgesproken datum en tijd spreken we elkaar via ClickDoc Videoconsult.


Vergoeding zorgverzekering:

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de consulten, afhankelijk van jouw polis. (Vergoeding valt onder psychosociale zorg)  
Zie ook: Vergoeding door zorgverzekeraars
Skype meisje

Wat heb je nodig?

Een computer, laptop, smartphone of tablet
Een goede internetverbinding
Speaker en microfoon (ingebouwd of los) of koptelefoon met microfoon

Kosten:

De online gesprekken duren 45 minuten tot een uur. Voor tarieven zie het tabblad: tarieven en vergoeding. Dus; waar je ook woont, of je nu vanuit thuis of vanuit je werkplek contact legt, je kunt bij ons altijd terecht voor goed beveiligde online coaching en counseling wanneer het jou past!  

Skype man