Goede doelen

Praktijk Sensus Panningen heeft niet alleen oog voor haar kernactiviteiten, maar voelt zich ook betrokken bij organisaties die zich inzetten voor het goede doel. In het bijzonder het Nationaal MS Fonds. 

2020
Naast de opbrengst van de virtuele MS Loop in 2020, draagt Sensus ook de opbrengsten van de mindfulness stiltewandelingen, af aan het Nationaal MS Fonds.

     GIRO 5057

2019
Zondag 17 november; MS Dag in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Tijdens de lezing van Bernard UitdeHaag en later tijdens de lezing van Michel Bos kwam het onderzoek naar stamceltransplantatie aan bod. In een workshop vertelde Felix Gimbrère over omgaan met veranderingen in relatie en rollen (en misschien vooral wel over de manier waarop je daarover met elkaar communiceert)

2018
Zondag 18 november; MS Dag in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Gastsprekers waren; dr. Claudia Marck & prof. Jelinek (Universiteit van Melbourne), neuroloog dr. Michel Bos (st. Anna ZH Geldrop), neurowetenschapper dr. Menno Schoonheim (Universiteit Amsterdam) en Victor Mids (basisarts en illusionist, over de kracht van onze gedachten.)

2016
Af en toe een buitje maar vooral zonneschijn tijdens MS Motion 23-4-2016 nabij Utrecht. Een evenement dat door het Nationaal MS Fonds wordt georganiseerd. De organisatie richt zich op innovatief onderzoek dat een verschil kan maken in het dagelijks leven van mensen die nu leven met MS. Tijdens het evenement hebben we met alle deelnemers en sponsoren ruim € 97.785,67 opgehaald.